lördag 9 maj 2009

Ziggy möter grävlingen

Foto: Annica A.

På Lördag morgon klev husse Jan och Ziggy upp och åkte till terrängen runt Uppsala och konstgrytet, där uppfödaren Annica också fanns. Ziggy har fått träffa en död farbror grävling ifjol. Nu var det premiär för Ziggy att träffa på den i allra högsta grad levande grävlingen i konstgrytet. När det så var Ziggys tur var både husse och hund lite nervösa - skulle den lille elektrikern koppla rätt eller? Vi gick in och Ziggy placerades i grytgången framför grävlingen efter visst snusande och luktande upptäckte grabben att i kitteln låg en idiot till grävlig så varför inte låta den dåren få en liten utskällning. Nja lite spännande var det och den låg bara still och inte var så elak, farbror grävling.

Så efter lite seg start kom Ziggy igång med att skälla på grävlingen han låg nära gallret och var lite kaxig stack in tassen och petade på grävlingen som tur var det en mild farbror så han fick inget nafs i tassen.
Foto: Annica A.

Som synes fick vi stötta lilleman lite men han var jätteduktig och både pappa Child plays Chase ägare Berit från Radagast och uppfödaren Annica gav homom godkänt betyg för premiären. På några minuter var eventet över.
Foto: Annica A.
Foto: Annica A.

Inga kommentarer: