söndag 7 juni 2009

Ziggy tränar & Bella är i höglöpen

Foto Annica Andersson

Helgens övningar inleddes med att vi på lördag åkte till konstgrytet för att träna. Husse Jan var spänd av förväntan, karaktärsprovet är vi ju klara för men kan vi gå anlagsprov sprängare? Först ut på träningen var Ziggy och det gicks om tåget först fram genom stende nålsögat utan att bromsas och anfall mot kitteln, därefter omtag och nu var det hyllans tur och riktigt bra anfall mot grävlingen för att gå till sista gången och liggande nålsögat med lite gny och ett bra anfall igen därefter kom han ut och hämtade en nypa frisk luft i ingång 2 sedan in igen och hyllan. Nu var dock lilleman lite trött och vatten i kitteln vid hyllan medförde att han drack och vi var förundrade sedan gick han på liggande nålsögat igen och anföll, så långt bra. Ziggy kom ut enandra gång i ingång 2 nu var han lite slutkörd, han ville inte in igen. Vi gick till ingång 1 och ett avslutande anfall på kitteln och grävlingen sedan kallade jag ut honom med gott resultat. Husse är nu riktigt nöjd med lilleman som går som tåget nu finns det hopp att vi klarar ett sprängaranlag till 4 Juli och en välförtjänt semester i norrbotten.

Foto: Annica Andersson

Efter träningen styrde vi både jag Ziggy och Annica kosan till berget utanför Almunge för att trimma Ziggy han har blivit grund neddragen tidigare nu var det dags att göra helt rent. Ziggys tan färg på huvudet blev mörkare ;). Efter några timmars terror enligt lilleman själv fick det vara nog och allt var läskigt. Ziggy blev väldigt fin men så smal jämfört med när håret var kvar.

Bella löper som en ja vet inte vad,m men nu är det på upphällningen snart dag 16 på lördagen så ... peppar, peppar. Hon äter hyffsat och växer på sig, det är en ung dam med kompakt kropp. Det som står klart är att han inte blir hög men ett par centimeter till, Syrran Komeda var lika liten/stor så ....

1 kommentar:

Adesso sa...

Ja, vad kan man säga annat än att Ziggy är favvoloso på ren adessoitalienska!