söndag 21 juni 2009

Midsommarhelgen är över

Söndagen spenderades ute i Bogesund, jag lade spår åt Bella och Ziggy. Vi sammanstrålade med Annica, som la spår till Bellas mamma Dottie och bror Rosso.
Rosso var som vanligt glad och trevlig när vi träffades, Bella var också glad.
Spårandet påbörjades med att Bella skulle gå sitt spår, det var en positiv upplevelse. Hon hade bättre fart i spåret och var dessutom spårnoga och hon klarade det utan problem dessutom var klöven lite lattjo lajbans hon viftae mycket på svanse och jagade dne lite, några slick och ett par bit i den.

Därefter var det Rossos tur han gick sitt spår med mer tryck än Bella han var mycket spårnoga och löste problemen väldigt bra. Välförtjänt hittade Rosso sin klöv och där var det inget tvivel om att klöven är skoj vilket det inte varit tidigare heller.

Dottie gick sitt spår i lungt tempo utan att göra bort sig. Hon klarade spåret bra men var bitvis lite långsam, men nogrann. Dottie kom till slutet och markerade klöven men sen var spåret klart.
Efter viss "frisering" av Ziggy var det så hans tur. Ziggy tycker spåra är så kul så kul. Redan när selen kom fram märktes hans entusiasm, han var verkligen taggad. Spåret tog sig han an väldigt bra med god fart man var tvungen hålla in honom. Han är verkligen duktig och under nästa år kommer vi verkligen få nytta av hans färdigheter.

Nästa helg blir det grytträning igen och sen ska husse pröva lyckan med att vaka vildsvin, förhoppningsvis lyckas vi få kotletter till grillandet på semestern.

1 kommentar:

Adesso sa...

Japp - några spår in på småttingarnas spårbana känns det betryggande. Spårnoga, med rätt fart och självförtroende... Det kan bara bli bättre och bättre.
Ziggy agerade övertygande och med fermitet i spåret som alltid. Men så är ni ett certifierat eftersöksteam också.