söndag 10 januari 2010

Nytt år och nya tag


Lördag 2/1 2010 ledsnade familjen Johansson på Norrbotten och kung bore, Bella och Ziggy kunde säkerligen stanna ett par veckor till för snön var jätterolig! Efter en välbehövlig vila och ett digert nyårsfirande i Pirttiniemi tillbringades ett dygn i Älvsbyn hos Karl Börje. Bella hittade en ny favoritplats under utblåset från luftvärmepumpen varmt och gött ....
Till höger Husse och matte på nyårsaftonen.
Nedan bild på permafrosten i norr brrr... men vackert.
Bilfan krånglade i slutet av förra året och hackade och den j-la motorlampan tändes vilket innebar att passaten fick besöka en norrbottnisk verkstad, det var sannerligen klassskillnad i kundbemötande mot lagerstedts bil på södermalm i stockholm inga snorkiga nedlåtande kommentarer och krångliga byten av delar som genererar stora kundkostnader.
Ovan Pirttiniemi by night!!Så i sann anda kunde jag inte lita på bilelädet skulle gå hela vägen hem utan pitstop på vägen. Så annsi bokade hotell och tro det eller ej Best Western ghar börjat med hundrum. Så nu skulle bella och ziggy bo sina första nätter på hotell.
Till vänster Ziggy poserar!

Vi anlände Sundsvall där hotellet var beläget och checkade in, hundarna fick en liten presentpåse med lite tassalva en handduk och något obesrivligt gott hundgodis samt några bajspåsar.
.!?!?.
T.h. Bella och Ziggy visiterar hotellpresenten smaskens!!!
Så inträdde vi på det förhyrda hotellrummet och hundarna inspekterade både presenten och rummet, till bellas stora förvåning hade personalen glömt ställa in sängar till husse och matte och hundarna hade fått varsin queensized bed!

Nåja tänkte Ziggy och Bella ni får väl sov med oss då.

2 kommentarer:

Adesso sa...

Hihi, du är på väg från bloggare till kåsör vettja. Kul inlägg. Och husse och matte fick sova på nålfiltsmattan på hotellet medan Bella och Ziggy bredde ut sig ;-). Vad fina ni var på nyårsaftonen. Frös skägget fast i grytet - det är liksom väck...

Bra jagat i helgen och grattis till premiären med grytpistolen. Ni är för härliga Ziggy och du!!! Han börjar få ett väldigt fett jaktkonto nu vår Lilleman. Grävling no 8 och 9 som han hållit på plats?

Adesso sa...

Nu är det nog allt årsresultatet som är utlagt på Parsonklubben.

Adesso Ziggy Stardust Årets Grytparson no 1
(i bredd med fine kusinen Pricken)
Deras resultat är allt all time high på den listan. The list!

Fantastiske Ziggy med superhusse Janne - GRATTIS!!!