måndag 13 juli 2009

Semester

Vi har sent om sider tagit oss upp till tornedalen och Pirttiniemi Ziggy och Bella uthärdade cirka 13 timmar i bilen men några korta stopp. Här upp är allt skoj men knotten är en plåga för bägge. Ziggy och bella har prövat ro med Oscar, det slutade med bad för Ziggy. Vi har besökt Altergård där fanns det mink och hermelin som retades med Ziggy sedan blev det ett bad i älven vilket han tyckte var skönt i värmen.

Vi har hjälp Jocke med lägenhet, Bella och Zuiggy godkände den i skelleftehamn och dit flyttar nu reservhusse dogsen men främst matte är nog lite skärrade. Å andra sidan har Jocke fått jobb där vilket är en bedrift i dessa tider och bägge parsona med matte i tätten klappade händer och framtassar.

Nu ska vi ta tag i spårandet så vi kan gå anlagsprovet hmmmm.

Som avslutning skäller bägge odjuren i kör för att stödja husse mot bilreparatörn som verkar souska på i all evinnerlighet.

Bilder kommer strax ;)

1 kommentar:

Adesso sa...

Ett livstecken!!! :-)
Ninja, Rosso och Dottie har spårat. De andra tre stackarna fick efterspåra, men de verkade märkligt nöjda med det. Allis hade en bra träning i grytet senast. Så nu är det tid att fokusera på henne. Fortsätt att vara lediga.