fredag 10 april 2009

Ziggy har fått en "syrra"



Det är nu drygt 4 månader sedan Bella, Adesso Such Beauty flyttade hem till oss. Det är en riktig liten odåga som nu börjar arta sig. Ziggy har fullt upp och Bella kan var ett riktigt pain in the ass ibland. Bella har mindre hår än Ziggy vilket gör att hon fryser lättare. Det är två olika personligheter som nu bor tillsammans hos oss Matte Annsi, Husse Jan och reserv hussarna Jocke och Andreas, Bella är ganska kaxig och kan försöka säga till brorsan på skarpen vilket inte är så enkelt med han som är cirka 10 cm högre. På bilden nedan har Bella snott en tennisboll från Ziggy och den är hennes så när husse lyfte upp henne så ville hon inte släppa bollen utan passade på att skaka ihjäl den ytterligare en gång.



Bella har nått den aktningsvärda höjden av 28,5 cm och väger cirka 3,75 kg hon är intresserad av allt, nosen är i backen hela tiden allt luktar gott. För 2 veckor sedan bröt hon en klon, det börjar bli bra nu. Vi fick åka till djursjukhuset och operera bort den dåliga klon med en rejäl utgift för Matte och Husse. Som tur var hade vi en försäkring som täcker dela av kostnaden.

Ziggy bevakar tomten i Tornedalen, här fin ns nått så konstigt som renar, dom har inte förstått att detta är Ziggys ägor så ibland får man driva dom en bit. En av renarna är speciellt rolig, den korkade saken har hängt en bjällra runt halsen och det gör ju hela leken mycket roligare.



Ovan har Bella ett hundtäcke värme från out-n-out (dock lite för stort) Ziggy's heter värme sport, täcken är jättebra speciellt för bella som är lite frusen men även Ziggy tycker det är skönt när det är kallt ute.

Inga kommentarer: